Több Pest megyei és egy budapesti családot is meglátogattak a Jótündérek

Az Euronics és a Music FM közös karácsonyi akciója idén 20 családot támogatott


Az Euronics Műszaki Áruházlánc több éve segíti a rászoruló, hátrányos helyzetben élő családokat. Idén a Music FM rádiócsatornával közösen a Jótündér akció keretében több millió forint értékű műszaki cikket, tartós élelmiszereket, társasjátékokat és könyveket juttattak el a családokhoz. A 20 család kiválasztásában a Gyermekétkeztetési Alapítvány segített. Budapestről és Pest megyéből összesen hat család örülhetett az ajándékoknak a fővárosban, Dányban, Monorierdőn, Nagymaroson, Pilisben és Szigetszentmiklóson.

A legtöbb kisgyerek számára a karácsony olyan ünnep, amikor ajándékot kapnak. Sajnos azonban sokan vannak, akiknek mindez nem adatik meg. Az Euronics Jótündér elnevezésű alapítványán keresztül több éve támogatja a hátrányos helyzetű és mélyszegénységben élő gyermekeket, és rajtuk keresztül igyekszik segíteni a szülőkön is.

Az idei Jótündér akció célja is az volt, hogy több résztvevő összefogással rászoruló családokat támogathassanak és szerezhessenek nekik egy kis örömet idén karácsonykor. Az Euronics Műszaki Áruházlánc számos műszaki cikket (hűtő- és mosógépeket, gáztűzhelyeket, valamint kisháztartási gépeket) ajánlott fel a családok számára, a Music FM pedig a családok kiválasztásában és az ajándékok kiszállításában nyújtott segítséget. Ezen felül az Euronics hálózat 65 áruházában közel 2 millió forint értékű tartós élelmiszer, társasjáték és könyv gyűlt össze, melyeket a Gyermekétkeztetési Alapítvány segítségével juttattak el a kiválasztott 20 család, valamint hála a temérdek adománynak, további családok számára is.

Pest megye öt települését is meglátogatták a Jótündérek, egy dányi, egy monorierdei, egy nagymarosi, egy pilisi és egy szigetszentmiklósi család is örülhetett a meglepetésnek.

A Jótündér akcióban az Euronics és a Music FM mellett a Shell ClubSmart Programja, a Groupama Biztosító, valamint a Csodalámpa Alapítvány és a Gyermekétkeztetési Alapítvány is részt vett.KAPCSOLAT
Tel: 06 (88) 797-100
Fax: 06 (88) 327-487
E-mail: jotunderalapitvany@jotunder.hu
Cím: 8200 Veszprém, Pápai út 36.
Adószám: 18121040-1-19
Bankszámlaszám:
Unicredit Bank 10918001-00000129-07460001
TÁMOGATÁS

Alapítványunk Bankszámlaszáma

10918001-00000129-07460001
KÖZÖSSÉGI MÉDIA

Kövess minket: